De unde a pornit toata povestea?

Aceasta stire vine din Austria, mai exact de la ministrul austriac al apararii, Klaudia Tanner, a avertizat despre acest posibil , subscriu POSIBIL scenariu. Foarte multe site-uri abuzeaza de acest titlu pentru a atrage vizualizari si foarte multi dezinformeaza populatia. Gresit , informatia era falsa.

Prin urmare acest articol care a explodat in mediul online cum ca urmeaza sa ramanem in bezna este de domeniul SF-ului in acest moment.

Eu zic sa stati linistiti ca nu ramane nimeni fara curent si in continuare ne vom bucura de acesta, mai putin atunci cand vine factura la energie electrica.

Mai jos aveti un articol mai detaliat.

O știre „senzațională” a deschis jurnale și site-uri de știri mai multe zile: Europa se va scufunda în beznă două săptămâni din cauza unei pene de curent. Cei care avertizau asupra dezastrului citau surse de încredere – chiar pe ministrul austriac al Apărării. Informația era falsă.

Ministerul austriac al Apărării începea, pe 30 septembrie, o campanie de instruire a populației pentru a ști cum să reacționeze în situația în care s-ar putea produce o pană de curent majoră.

Debutul campaniei este marcat pe Instagram de Klaudia Tanner, deținătoarea portofoliului Apărării, însoțită de un comentariu prin care spune că o „pană de curent este o întrerupere a energiei, a infrastructurii și a aprovizionării la nivel european – este un risc realist și, în același timp, subestimat. Prin urmare, scopul nostru este să îmbunătățim rezistența republicii noastre în ansamblu!”

Sursa: Europalibera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *